Serene Binnentuin

Dit project laat zien dat AW ontwerp naast het creëren van interieurs ook hoogwaardige buitenruimten realiseert. De wens van de opdrachtgevers was het creëren van een multifunctionele binnentuin in mediterrane stijl.

De binnentuin grenst aan drie panden. Een eventuele verhuur/verkoop van één of meerdere panden is meegenomen in het ontwerpproces zodat toekomstige opdeelbaarheid van de tuin gemakkelijk uitvoerbaar is.

Door de beschutte omgeving en het daardoor iets vriendelijker klimaat, kan de mediterrane stijl goed toegepast worden. Dit kenmerkt zich door verschillende aspecten; het buiten leven, de warme tinten, veel verschillende plantsoorten, maar ook het toepassen van de elementen; aarde, lucht, water en vuur. Het uitgangspunt is een onverwachtse, serene plek midden in de stad.

Het project wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor nog niet alle aspecten van het ontwerp zijn doorgevoerd, wel zijn de bovenstaande afbeeldingen alvast een indruk van de toekomstige situatie. Zodra het project volledig is uitgevoerd zullen meer foto’s volgen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.