Kantine Poiesz Supermarkten BV

Prijsvraag: Op eerste verdieping (voormalig twee vergaderzalen) een gezamenlijke kantine met buitengebied voor medewerkers van het hoofdkantoor en Distributie Centrum van Poiesz Supermarkten BV.

Het uitgangspunt tijdens het ontwerpproces was een eigentijdse en frisse kantine realiseren met antwoorden op alle wensen en eisen vanuit de medewerkers. Tijdens optimale bezetting dient de kantine geschikt te zijn voor +/- 100 personen, door middel van een logische volgorde van producten wordt een natuurlijke routing gerealiseerd.

De op maat gemaakte meubelmuur voor automaten, koelkasten en debrasseermogelijkheden is gerealiseerd met hetzelfde uitgangspunt: fris, duidelijk, logisch. En aangezien de ruimtes gescheiden moeten kunnen worden, zijn ze demontabel en verrijdbaar uitgevoerd.

Er is gekozen voor lichte (zowel esthetisch als fysiek) en duurzame materialen, een heldere routing en een gezellig en informeel buitengebied. Door het gebruikmaken van de eigentijdse interpretatie van de huiskleuren van Poiesz is het een passende bedrijfskantine geworden.

Tijdens werkvoorbereiding en realisatie is met de huisarchitect en projectleider Wijbenga Architecten en Adviseurs samengewerkt om de kantine en buitenruimten als eenheid te realiseren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.